Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı Rakip Tanımıyor

 

 

Adana (ÇÜHM) -

23.12.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden oluşan Kadın Voleybol Takımı, Üniversiteler Federasyonu 2. Lig Voleybol müsabakalarında destan yazmaya devam ediyor.

ÇÜ’lü Kızlar 1. Ligde.

ÇÜ Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Üniversiteler Federasyonu 2. Lig Voleybol müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı grubunda şampiyon olarak 1. lige adını yazdırdı.

ÇÜ Kadın Voleybol Takımı bulunduğu grupta Sütçü İmam, Niğde, Mustafa Kemal ve Cumhuriyet Üniversitelerini farklı yenerek 2. Lig ten 1. Lige yenilgisiz çıkma başarısını gösterdi.

Hedef Süper Lig…

ÇÜ BESYO Öğretim Görevlisi ve Kadın Voleybol Takımının Antrenörü Mehmet Vurat maç sonunda yaptığı açıklamada, “Sporcularımızla gurur duyuyorum” diyerek, maçlara çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi. Vurat, “Bunun karşılığını da yenilgi yüzü görmeden, şampiyon olarak almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz daha iyi çalışıp 1. ligde başarılara imza atarak süper lige çıkmak olacaktır.” şeklinde konuştu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi