Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Salsa Dans Yarışması’na Ev Sahipliği Yaptı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

20.01.2015

Salsa Kulüplerarası Dans Ligi 3. Etap Yarışması Çukurova Üniversitesi’nin katkılarıyla Lütfullah Aksungur Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun resmi Türkiye Dans Yarışması’nın 3. Etabı Adana’da Çukurova Üniversitesi’nde tamamlandı. A, B ve C kategorilerinde Türkiye’nin farklı üniversite ve şehirlerinden katılan yaklaşık 300 yarışmacı sahneye çıkarak jüri önünde yeteneklerini sergiledi.

Yarışmaya Adana’dan 50 Kişi Katıldı

Çukurova Üniversitesi Dans Sporları Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cenap Türkeri, 2014 yılı içerisinde bin 200 sporcunun Çukurova Üniversitesi Dans Topluluğu ile Dans Kulübü’nde görev ve eğitim aldığını söyledi. Yetenekli olan sporcuların yarışmalarda derece yaptığını belirten Yrd. Doç. Dr. Türkeri,  yarışmaya Adana’dan 80 kişinin katıldığını bunlardan 50’sinin ise Çukurova Üniversitesi Öğrencisi olduğunu söyledi.

Dereceye Girenler Türkiye’yi Uluslararası Arenada Temsil Edecek

Yarışma sonunda dereceye giren dansçılara kupa ve madalyaları takdim edilirken, klasmanlarında birinci olan yarışmacılar ise Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek.

 

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi