Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversiteli Akademisyenlerin Bir Projesi Daha Hayata Geçti…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

21.01.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Cem Can ve Doç. Dr. Jülide İnözü önemli bir projeye imza attı.  Çukurova Üniversiteli akademisyenlerin Avrupa Birliği Erasmus Plus Projeleri kapsamında Portekiz Ponte de Sor Belediyesi koordinasyonunda önerdikleri “Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi Projesi” kabul edildi.

“Kiitos@21st Century Preschools” isimli proje hakkında bilgi veren Doç. Dr. Cem Can ve Doç. Dr. Jülide İnözü projenin amacını şu şekilde açıkladı;

“Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi Projesi, okul öncesi dönemde çocuklara yabancı dil olarak İngilizcenin öğretimi alanında yenilikçi bir yaklaşım sunarak, hedef yaş grubu öğrencilerinin hem dil öğrenimi hem de kişisel gelişim sürecinde onlara katkıda bulunacak yeni yöntemlerin uluslararası ortaklık ve tecrübe paylaşımı yoluyla geliştirilmesini amaçlamaktadır.”

Proje 3 Yıl Devam Edecek.

Geliştirilecek olan bu öğretim modelinin oluşturulması aşamasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin yöntem ve uygulama çerçevesinin belirlenmesinde görev alacağını da aktaran akademisyenler, Portekiz’e giderek Ponte de Sor Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı ile resmi olarak başlayan Kiitos projesini başlattı.

Projenin yöntem geliştirme, materyal tasarımı, pilot uygulama ve saha araştırması gibi aşamaları takiben üç yıl süreyle devam edeceği bildirildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi