Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Diş Hekimliği Öğrencileri ‘2. Dişe Diş Araştırma Günü’nde Bir Araya Geldi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

28.04.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nin geleneksel hale getirdiği, 'Dişe Diş Araştırma Günü' etkinliğinin 2'sini düzenledi.

ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. H. Oğuz Yoldaş, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, bir yıl boyunca diş hekimliği alanında yapılan araştırma ve inceleme konuları sunuldu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. H. Oğuz Yoldaş, ikincisini düzenledikleri etkinliği gelenekselleştirmek istediklerini söyledi. 20 öğrencinin 6 proje ile sunum yaptığı etkinlikte katılımın her yıl artmasını beklediklerini belirten Prof. Dr. Yoldaş, proje sahiplerine teşekkür etti.

Teknoloji Hızla Gelişiyor

Teknolojide, makinelerin makinelerle konuştuğu çağa doğru gidildiğini ifade eden Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler de, “Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir ortamda mezuniyet sonrası sürekli diş hekimliği eğitiminin zorunlu hale getirilmesi gerekir. Biz bunu Adana Diş Hekimleri Odası olarak her gittiğimiz yerde söylüyoruz. Az önce projelerinizin bulunduğu kitapçıklara baktım. Gerçekten beklemediğim güzellikte. Başarılı buldum. Çok memnun oldum. Hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan sunumlar sonrası dereceye giren projelere ödül verildi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi