Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencilerine Uygulamalı Eğitim Verildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.01.2018

Teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitime önem veren Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu her geçen gün yeni donanım ve yeni projelerle adından söz ettiriyor. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan ve Diş Protez Teknolojileri Program Koordinatörü Dr. Elif Figen Koçak tarafından organize Edilen “Güncel Porselen Yığım Teknikleri’’ uygulamasını tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojileri Programında eğitim gören öğrencilere “Güncel Porselen Yığım Teknikleri’’ uygulama eğitimi verildi. MYO binasında gerçekleştirilen eğitime Dentsplay Sirona Laboratuar Prostetik Teknik Uzmanı Yelda Dikimciler eğitmen olarak katıldı.

Diş Protez Teknolojileri Öğrencileri Seramik Yapımını Uygulamalı Öğrendi.
Sertifikalı eğitimde diş protez teknolojileri bir ve ikinci sınıf öğrencilerine güncel yaklaşımlar hakkında bilgiler aktarıldı. Yelda Dikimciler Dijital gelişmelerin meslekte önemi, estetik yaklaşımlarda dijital ve manuel kompozisyonların bir arada kullanılması konularını içeren sunum yaptı.

Öğrenciler Birebir Uygulama Yapman İmkânı Buldu.

Teorik sunumun ardından Porselen Yığım Teknikleri hakkında teorik ve pratik bilgiler verdi. ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş protez Laboratuarlarında Yelda Dikimciler tarafından yapılan demonstratif uygulamanın ardından öğrenciler ile birebir uygulama yapma imkanı buldu.

Uygulamalı eğitim bitiminde eğitime katılan başarılı öğrencilere Dentsplay Sirona firması tarafından hazırlanan sertifikalar verilirken, MYO Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan da Eğitmen Seramist Yelda Dikimciler’e teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi