Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

3 Farklı Üniversite ÇÜ Ev Sahipliğinde “Dostluk ve Sanat” Sergisinde Buluştu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.05.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 Bahar Dönemi etkinlikleri kapsamında Sanat ve Dostluk sergisi düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitelerinin Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım bölümü öğrencilerinin ortak olarak açtıkları Sanat ve Dostluk Sergisi katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 
 

Öğrenciler Tarafından Hazırlanan Ürünler Sergilendi

Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleştirilen “Dostluk ve Sanat Sergisi”nde öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel ve ilginç tasarımlar sergilendi. Aksesuar tasarımı, Moda tasarımı, Tekstil tasarımı, dokumalar, baskılar, üç boyutlu düzenlemeler ve yüzey düzenlemelerine yönelik çalışmaların olduğu sergi sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu, bahar dönemi etkinlikleri kapsamında birçok aktivite yaptıklarını ve bu aktivitelerden birinin de bu sergi olduğunu belirterek emeği gecen öğrenci ve akademisyenlere teşekkür etti.

Etkinliğe katılan üniversitelerin öğrencilerine eğitmenleri tarafından teşekkür belgesi verilirken program, serginin gezilmesi ve anı fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 

 
 
 
 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi