Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Duatlon Yarışı ve Denge-Koordinasyon Yürüyüşü Gerçekleştirildi!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

09.05.2013

Duatlon Yarışı Gerçekleştirildi!

Çukurova Üniversitesi 22. Bahar Şenlikleri kapsamında Çukurova Üniversitesi Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen Duatlon ( koşu+bisiklet ) yarışı Merkezi Kafeteryanın önünde gerçekleştirildi. Bayan sporcuların önceliğinde başlayan yarışa, Kültür Müdürlüğü Organizasyon Komitesi Üyesi Songül Yoltay start verdi. Bayan ve erkek kategorisinde yarışan sporcular yaklaşık 1 kilometrelik parkur içerisinde mücadele etti.

Bayan sporcuların yarışının sona ermesinin ardından, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen erkek sporcular için start verdi. Bayan sporcular toplamda 2 koşu turu 2 bisiklet turu ve son olarak 1 koşu turu daha yaparak etapları tamamladı. Erkek sporcular ise 3 koşu turu 3 bisiklet turu ve son olarak 1 tur daha koşu yaparak etapları tamamladı. Yarışma sonunda 1. olan yarışmacıya bisiklet, ikinci olan yarışmacıya kask ve 3. olan yarışmacıya ise bisiklet ekipmanları hediye edildi.

Denge ve Koordinasyon Yürüyüşü Başladı!

Çukurova Üniversitesi 22. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve Çukurova Üniversitesi Dağcılık Kulübü tarafından organize edilen "Slackline Platformu Üstünde Yürüme Etkinliği" Şenlik Alanında gerçekleştirildi.  Denge ve koordinasyon üzerine kurulu bir spor dalı olan yarışmada öğrenciler, iki ucunda bulunan karabina ve gırgırla sabitlenen perlon ipi üzerinde yorucu bir yolculuk yaptı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi