Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. İletişim Seminerlerinin Konuğu Reklamcı Efsun Erkemen’di…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

04.11.2013

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nce düzenlenen İletişim Seminerleri’nin bu haftaki konuğu Reklamcı Efsun Erkemen’di… İletişim Fakültesi öğrencilerinin ilgiyle dinlediği söyleşide yaşam deneyimlerini “İşim İlet İşim” adlı sunumuyla aktaran Erkemen, onların sorularına da yanıt verdi.

Alanlarında tanınan iletişim akademisyenleri, gazeteciler, film yönetmenleri, reklamcılar, kurumsal iletişimciler ve sivil toplum örgütü temsilcilerini her hafta öğrencilerle buluşturarak tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen İletişim Seminerleri kapsamında konuşan Reklamcı Efsun Erkemen, yaşam öyküsünü fotoğraflarla belgeleyerek kendine özgü esprili üslubuyla aktardı.

Öğrencilere iş hayatında karşılarına çıkan fırsatları iyi değerlendirmeleri ve yaratıcılıklarını geliştirmek için çalışmalarını söyleyen Erkemen, sosyal başarı için sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalara katılmanın önemini de vurguladı.

Erkemen’in söyleşisini Uçan Balon Sokak Çocukları Derneği Başkanı Prof. Dr. Fazilet Aksu ve Güney Reklamcılar Derneği Başkanı Mekin Nadirler de izledi. Söyleşinin sonunda Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurçay Türkoğlu, Efsun Erkemen’e keyifli söyleşi için teşekkür etti.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi