Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

İletişim Seminerleri Kapsamında Gazeteci Özden Konuk Ağırlandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.05.2015

Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, Genç İletişimcilere Deneyimlerini Anlattı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü farklı konu ve başlıklarla konusunda uzman kişileri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. ‘İletişim Seminerleri’nde bu kez, Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden Ağırlandı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen ‘İletişim Seminerleri’ serisinin bu ayki konuğu, Ekonomi Gazeteciliğinde önemli yer tutan Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden oldu.

 

“Ekonomik Krizi Fırsata Çevirdik.”

Seminerde kürsüye çıkan Özden, öğrencilere meslek hayatı ile ilgili bilgiler verdi. Medya sektörüne nasıl adım attığını da öğrencilerle paylaşan Esra Özden, bu süreçten sonra nasıl medya patronu olduğunu anlattı. Özden, Refleks Gazetesi’ni ekonomik kriz zamanında kurarak krizi fırsata çevirdiklerini ve başarılı olduklarını söyledi.

Özden öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu;

“İşinizi Mutlaka Önemseyin.”

“İşinizi mutlaka çok önemseyin. Yaptıklarınız, yazdıklarınız ve söyledikleriniz, söylemleriniz bir şekilde topluma yön veriyor. O kadar önemli ki sizin yazdıklarınız, birçok kişinin hayatına dokunuyorsunuz ve hayatını değiştirebilirsiniz. Yaptığınız her haber işe yarasın. Bizim sloganımız ‘İş’e Yarayan Gazete…’ Eğer işe yaramıyorsa bu gazete, bir çıkarımı yoksa okuyanın bir işe yaramaz yaptığınız haber. Yaptığınız her haber işe yaramalı.”

 

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi