Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ   Anasayfa
 
  Hakkımızda
  Gündemdekiler
  Etkinlikler
  Röportajlar
  Medyada ÇÜ
  Haber Arşivi
  Haber Bildirim Formu
  İletişim
 
Adres: Çukurova Üniversitesi Haber
Merkezi Sarıçam Adana
Telefon: +90 322 338 70 70
Dahili: 2016
Faks: +90 322 338 70 70
E-posta: habermerkezi@cu.edu.tr

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİNDE Herkes İçin e-MBA!

cami

Adana (ÇÜHM) - Çukurova Üniversitesi’nde 2010 yılından itibaren Uzaktan Eğitim yöntemiyle yürütülen “İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı” (e-MBA) bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrenci adaylarına eşsiz fırsatlar ve kolaylıklar sunuyor. Ülkemizin en köklü üniversiteleri arasında yer alan Çukurova Üniversitesinin, konusunda uzman ve deneyimli akademik kadrosu öğrencilerle “Uzaktan Eğitim” aracılığıyla buluşuyor.



Uzaktan Eğitim Aracılığıyla Yüksek Lisans Programı Nasıl Yürütülüyor?

Üniversitelerde uzun süredir uygulanan tezsiz işletme yüksek lisans programının daha erişilebilir bir şekilde yapılabilmesi için internet üzerinde buluşuluyor. Öğrenciler dersleri internet üzerinden takip ederek, ödevlerini ve projelerini internet üzerinden yapıyor ve yolluyor, canlı derslere katılıyor ve sadece final sınavları için üniversiteye geliyorlar. e-MBA'de ders programı, örgün öğretim ile paralel olarak yürütülüyor ve aynı müfredat takip ediliyor.

Öğrenci adaylarının Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürütülen e-MBA İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı dışında “Uzaktan Eğitim Yönetim ve Organizasyon”, “Uzaktan Eğitim Pazarlama”, “Uzaktan Eğitim İşletme ve Teknoloji Yönetimi” programlarını da tercih etmeleri mümkün.

ALES şartı ve diploma farkı yok!

Türkiye’nin her yerinden 4 yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu olan tüm adayların başvurusuna açık olan programlara kayıt yaptırabilmek için ALES sınavı şartı aranmıyor. Başvuruların lisans not ortalaması ve mülakat sınavı sonucuna göre değerlendirildiği programlardan mezun olan öğrencilerin aldıkları diploma YÖK tarafından onaylanıyor ve örgün programlarla denklik farkı bulunmuyor.


Çalışanlar, Engelliler ve Adana dışında ikamet edenler için avantajlı programlar…


e-MBA program koordinatörü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Çolak’a göre Uzaktan Eğitim’de öğrencilerin derslere internet üzerinden katılmaları ve her dönem sadece bir defa final sınavları için üniversiteye gelmeleri yeterli. Bu nedenle programlar özellikle çalışanlar, Adana dışında ikamet edenler ve engelliler için çok cazip hale geliyor.


4 yıllık fakülte veya yüksekokul mezunu tüm adayların başvurabileceği programların başvuru süreci, şartları ve ders programları ile ilgili detaylı bilgilere http://emba.cu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 

 

Tel: 0 (322) 338 70 70 - 0 (322) 338 60 84/2016 habermerkezi@cu.edu.tr


Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi