Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Engel Tanımayan Fotoğrafçılar, Çukurova Üniversitesi’nde Sergi Açtı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

16.05.2014

Çukurova Üniversitesi Fotoğraf Kulübü (ÇÜFOK)  ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV),  anlamlı bir etkinliğe imza attı. ZİÇEV bünyesinde fotoğrafçılık eğitimi alan zihinsel yetersiz gençler, Adana’nın değişik yerlerinden çektikleri fotoğraflarını, Çukurova Üniversitesi’nde sergiledi.

Çukurova Üniversitesi Kültür Müdürlüğü önünde açılan sergi,  ZİÇEV ve ÇÜFOK iş birliği ve “Engel Tanımayan Fotoğrafçılar” Projesi kapsamında düzenlendi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Okulu Müdürü Gökhan Güzel yaptığı açıklamada,  ZİÇEV olarak kurdukları Fotoğrafçılık Kulübü’nde çok sayıda zihinsel yetersiz çocuğun fotoğraf eğitimi aldığını söyledi. Güzel, amatör gönüllü bir fotoğrafçı tarafından verilen eğitimlerden sonra, çocukların Adana’nın çeşitli yerlerinden çektikleri fotoğraflarını sergi hâline getirdiklerini belirterek, “Fotoğraf çekmek, çocuklarımız için farklı bir deneyim oldu.” dedi.

Sergi 1 Hafta Açık Kalacak

Çukurova Üniversitesi Fotoğraf Kulübü Başkan Yardımcısı Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü 4. sınıf öğrencisi Barışcan Kırav da, kentin çeşitli mekânlarını fotoğraflayan zihinsel yetersiz gençlerin çalışmalarından oluşan serginin 1 hafta boyunca açık kalacağını söyledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi