Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi 7. Erasmus Günü yapıldı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

20.05.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Dış İlişkiler Birimi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından bu yıl 7. düzenlenen “Erasmus Günü” yurtdışına gidecek olan öğrenciler ve misafir öğretim üyelerinin katılımıyla Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi öğrencilerine Erasmus + Programı hakkında genel bilgi vermek ve program kapsamında ikili anlaşmaların olduğu Avrupa üniversitelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlik boyunca 6 farklı ülkeden 11 üniversitenin tanıtımı yapıldı.

Yabancı Akademisyenler de Kendi Üniversitelerini Anlattı.

ÇÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Semra Sadık Krupka’nın açılış konuşmasıyla başlayan ve gün boyu Avrupa ülkeleriyle kurumlarının tanıtımıyla devam eden etkinlikte Çek Cumhuriyeti’nde bulunan Technical University of Liberec ve The Higher Professional School of Information’dan Çukurova Üniversitesi’ni ziyaret etmek üzere gelen Prof. Dr. Jan Skrbek ve Tomas Vanicek de kurumları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Skrbek ve Vanicek Çek Cumhuriyeti’ne gidecek olan öğrencilerin sorularını cevapladı. Alman Akademik Değişim Programları (DAAD) Çukurova Üniversitesi Temsilciliği yetkilisi Dunja Schula ise Almanya’daki Yüksek Öğrenim ve bursları konusunda öğrenci ve akademisyenlere bilgi aktardı.

Fuaye alanında ülkeler ve üniversiteler hakkında daha ayrıntılı bilgi vermek ve dinleyicilerin sorularını cevaplamak üzere kurulan stantlarda daha önce Erasmus+ programından yararlanmış öğrenciler ve yabancı öğrenciler görev aldı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi