Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Erasmus+ Öğrencileri Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.11.2015

Erasmus+ KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında Çukurova Üniversitesi'ne gelen yabancı uyruklu değişim öğrencileri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Dış İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

ÇÜ Kayıkhane’de geçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Harun Arıkan ve Dış İlişkiler Akademik Kurul Üyeleri Prof. Dr. Hüseyin Erten, Doç. Dr. Rana Yıldırım, Doç. Dr. Ulus Çevik, Yrd. Doç. Dr. Aslı Ilgıt, Dış İlişkiler Koordinatörlük çalışanları ve öğrenciler katıldı.

6 Ülkeden Toplam 26 Öğrenci.

Yabancı öğrencilerin Çukurova Üniversitesi Yönetimi ve Dış İlişkiler Birimi koordinatörlükleriyle tanışmasına fırsat veren kaynaşma yemeği, sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.

Dış İlişkiler Birim Başkanı Prof. Dr. Harun Arıkan’ın açılış konuşması yaptığı yemekte, yabancı uyruklu öğrenciler adına İtalya Federico II Üniversitesi’nden gelen Tıp Fakültesi öğrencileri, Çukurova Üniversite’nde Erasmus öğrencisi olmanın ayrıcalığını anlattı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ve Balcalı Hastanesinin imkânlarının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu söyleyen öğrenciler, Türk öğrenciler gibi kendilerinin de kampüsün tüm olanaklarından faydalandıklarını belirterek memnuniyetini dile getirdi.

6 ülkeden toplam 26 öğrencinin katıldığı hoş geldin yemeği, öğrenci ve yöneticilerin beraber çekildiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi