Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Naci Sezgek, Çukurova Üniversitesi’nde Geleceğin Modacılarıyla Buluştu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.04.2015

Beymen Adana Mağaza Müdürü Naci Sezgek, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dünyada Erkek Modası’ adlı seminerin konuşmacısı oldu.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi seminer salonunda düzenlenen seminere Fakültenin Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nden Doç. Havva Halaçeli Metlioğlu, Öğr. Gör. Özlem Uslu, Öğr. Gör. Hande Akçaoğlu, Öğr. Gör. Selçuk Tanyol, Arş. Gör. Fazilet Aşama, Arş. Gör. Zeynep Kahraman ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri katıldı.

Naci Sezgek ‘Dünyada Erkek Modası’ adlı seminerde, geçmiş ve günümüz erkek modası, modanın tanımı, erkek giyiminde kullanılan kumaşlar ve yapıları, erkek giyiminin piyasadaki yeri, diğer ülkeler ve kendi ülkemizin erkek giyimi ile kıyaslanması, giysilerde kullanılan renk, kumaş, kombin bilgileri hakkında bölüm öğrencileri ile eğitici bilgiler paylaştı. Sezgek etkinlikte öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Seminerin sonunda Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Havva Halaçeli Metlioğlu tarafından etkinliğe katılımından dolayı Naci Sezgek’e teşekkür belgesi takdim edildi.

  

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi