Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri 22.Uluslararası Ev Tekstili Fuarına Katıldı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

20.06.2016

Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergilendiği ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu “EVTEKS İstanbul Ev Tekstili Fuarı” 22’inci kez CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı. CNR Holding kuruluşlarından ITF İstanbul Fuarcılık organizasyonunda Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSI·AD) işbirliğinde yapılan EVTEKS Fuarına Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrenci ve akademisyenleri de katılarak stant açtı.

EVTEKS Fuarı’na ABD, Kanada, Çin, Hindistan, Yunanistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Polonya, Rusya, Fas, İngiltere, İsrail, İran ve Türki Cumhuriyetlerden çok sayıda ziyaretçi katıldı. EVTEKS Fuarı aynı zamanda İstanbul, Bursa, Ankara, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana, Kayseri, İzmir, Denizli, Aydın, Manisa, Tekirdağ ve Uşak başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerli ziyaretçileri de ağırladı.

Çukurova Üniversitesi Öğrencilerinin Çalışmaları Sergiledi.

İstanbul’da gerçekleşen ‘Ev Tekstili Trend Merkezi’ olan EVTEKS’e Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri de. Fuarda stant kuran öğrencilerin ev tekstili üzerine hazırladıkları dokuma ve baskı çalışmaları sergilendi.  Bölüm çalışmaları, birçok iş adamı ve ziyaretçi tarafından beğeni ile karşılandı.

Fuar Sonunda ÇÜ Akademisyen ve Öğrencilerine Katılım Belgesi Verildi.

EVTEKS Fuarı’na Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu, Arş. Gör. Fazilet Aşama, son sınıf öğrencilerinden Alican Güneş, Nur Yelken, Pınar Ergenç, Nihal Beyazdavar katıldı. Fuarın son günü Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümüne EVTEKS tarafından katılım belgesi de takdim edildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi