Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversiteli Öğrenciler Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarına Katıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.01.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Konseyi’nin organizasyonu ile Ziraat Fakültesi öğrencileri Expo 2016 Kapsamındaki Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

Antalya’da gerçekleştirilen Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarına Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri çıkarma yaptı.  80 ülkeden 650 sera ve teknolojileri, tarım teknolojileri, sulama sistemleri, tohumculuk, fidecilik, bitki besleme ve koruma,  tarımsal makine ve ekipmanları gibi alanlarda öncü firmaların katılımıyla gerçekleştirilen fuarda Çukurova Üniversiteli öğrenciler tarımın gelişen ve geliştirilebilir yönlerini öğrendi.

Yerli ve Yabancı Firma Stantlarını Gezerek Gelişen Teknolojiler Hakkında Bilgi Aldılar.

Çukurova Üniversiteli öğrenciler fuar kapsamında yeni geliştirilen çeşit sebze-meyve, tohum ve fidelerin, sulama sistemlerinin, biyolojik mücadele yöntemlerinin, tarım ekipman ve teknolojileriyle ilgili bilgi ve donanımlarını geliştirerek pratikte tecrübe etme fırsatı buldu. Çukurova Üniversiteli öğrenciler ayrıca Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere yerli ve yabancı firma stantlarını da ziyaret ederek firma temsilcileriyle biraya gelerek Türk ve dünya tarımı hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi