Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nden Akademisyenlere “Bilimsel Aktivite” Ödülü.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

10.06.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Bilimsel Aktiviteleri Değerlendirme Komisyonu’nun kararıyla, bilimsel faaliyetlere katkıda bulunan öğretim elemanları için ödül töreni düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Bilimsel Aktiviteler ve Akreditasyon Komisyonu Başkanı ve üyeleriyle çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı “2015 Yılı Bilimsel Aktiviteleri Değerlendirme” ödül töreni, Makbule Halil Avcı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Prof. Dr. Serin: “Bilgi Üretmede İleri Seviyedeyiz”

Törenin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Selahattin Serin konuşmasına ödül alan öğretim üyelerine yaptıkları tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başladı. Prof. Dr. Serin, Fen Edebiyat Fakültesi adına yapılan projelerin ve akademik makalelerin mutlu edecek ölçülere ulaştığına dikkat çekerek, “Bilgi üniversitelerde üretilir ve biz akademisyenlerin görevi de bu bilgi üretmek. Bu gerçeği göz önünü aldığımızda Üniversitemiz ve Fakültemizin bilgi üretimi yönünden çok ileride olduğunu vurgulamak isterim.” dedi. Prof. Dr. Serin ayrıca üniversite – sanayi işbirliğinin önemine de işaret etti.

 

Akademisyenlere Bilimsel Aktivite Ödülü Verildi.

Açılış konuşmalarının ardından Arkeoloji, Biyoloji, Fizik, İstatistik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih bölümlerinden bilimsel çalışmaları sonucunda komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan akademisyenlere ödülleri verildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi