Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Dragon Takımı Rektör Kibar’ı Ziyaret Etti

Adana (ÇÜHM) -

15.06.2015

Dragon Festivalinde Kupa Kazanan Tıp Öğrencileri Kupalarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Hediye Etti.

Mersin’de düzenlenen Dragon Fest 2015 yarışmasına katılan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi ekibi, zorlu rakiplerini geride bırakarak birinci olurken kupa ve madalyaları toplayarak İstanbul’daki yarışta da yine derece yaptı. Bu başarıya imza atan ekip Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret ederek kupa ve madalyaları Rektörlüğe hediye etti.

33 Takım Arasında Çukurova Üniversitesi Takımı Birinci Oldu

2015 Mersin Dragon Festivali kapsamında Kongre ve Sergi Sarayı’nın sahilinde düzenlenen festivalde 33 takım yarıştı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dragon Takımı da festivalde Çukurova Üniversitesi’ni temsil ederek Mersin ve İstanbul’daki yarışmalarda derece yaparak madalya ve kupa kazandı.  

Dragon takımında yer alan ÇÜ Tıp Fakültesi öğrencileri ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Koç, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Senato Toplantı Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Kibar başarılarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.


Rektör Prof. Dr. Kibar’dan Öğrencilere Fitnes Salonu ve Dragon Teknesi Müjdesi

Bu başarının ardından gelecek yıllardaki festivallere katılım ve antrenman amacıyla 4 tane dragon teknesi alınacağını müjdeleyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, kampüs içerisinde fitnes salonunun da açılacağı müjdesini verdi.

Çukurova Üniversitesi’nde sportif faaliyetlere yönelik birçok alt yapı çalışmasının yapıldığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kibar, kampüs bulunan stadyum içerisindeki atletizm sahası ve idari binaların tadilatlarının yapıldığını, yeni çim saha çalışmasının başladığını, Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin de bu yılın sonunda faaliyete geçeceğini söyledi.

Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Sağlık ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Tolga Özçelik katıldı.

Öğrenciler aldıkları kupa ve madalyaları Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a hediye etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

                   



 

 

 

 


Öğrenciler aldıkları kupa ve madalyaları Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a hediye etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

sunum2    sunum2    sunum2

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi