Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Üniversitelerarası 4. Fotoğraf Yarışması Yapıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.06.2017

Bu yıl, Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Faaliyetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ÇÜ Üniversitelerarası Fotoğraf Yarışması’nın 4üncü’sü gerçekleştirildi.

Dt. M. Sina Coşkun, Bülent Özgören, Fethi İzan, Songül Yoltay ve Turgut Bağır‘dan oluşan jüri tarafından 64 ayrı üniversiteden katılan,  toplam 1071 eser değerlendirildi. Jüri tarafından değerlendirilen eserler arasından, ilk 3’e giren eser sahibi öğrenciler fotoğraf makinesi ile ödüllendirilirken, 3 eser mansiyon ödülüne, 44 esere de sergileme ödülüne layık görüldü.

Yarışmanın jürisinde bulunan, ÇÜ Öğrenci Faaliyetleri Birimi Sorumlusu Songül Yoltay,  “Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Çukurova Üniversitesi Üniversitelerarası Fotoğraf Yarışmasının,  fotoğrafçılık sanatının gelişimine sağladığı katkıyı görmekten ve hey yıl artan sayıda üniversite tarafından yoğun ilgi görmesinden mutluluk duyuyoruz. Öğrenci Faaliyetleri Birimi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ve gelecekte de sanatın her dalında destekleyici etkinlikler ve projeler düzenlemeye devam etmeyi planlamaktayız.” şeklinde konuştu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi