Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Balcalı'da Şampiyon “Viyadük” Oldu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.05.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi çalışanlarının katıldığı, bu sene 10. su düzenlenen “Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası” görkemli bir kapanış töreniyle sona erdi. Turnuva'da şampiyonluğu Biyomedikal'i 5–1 ile geçen Viyadük takımı kazandı. Turnuvanın 3. sü ise Gastronko takımı oldu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balcalı Hastanesi futbol turnuvası bu yıl 16 takımın katılımı ile 31 Mart'ta başladı. Turnuva'nın son gününde ise 3.lük ve 4.lük  ile final maçı oynandı.

İlk maçta Gastronko Radyoloji'yi yenerek turnuvanın 3.lük kupasını aldı. Daha sonra final maçına geçildi finalde Viyadük Biyomedikal'i farklı bir skorla 5-1 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuva sonunda turnuvaya katılan takımlara kupaları Turnuva Komitesi Başkanı, ÇÜ Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır ve diğer komite üyeleri tarafından verildi. Çakır yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara centilmenlik anlayışı içinde mücadele etmelerinden dolayı teşekkür etti. Amaçlarının çalışanlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunun altını çizen Çakır, bu tür turnuvalarda aslında kazananın ya da kaybedenin olmadığını sözlerine ekledi.

Hastane çalışanlarından oluşan, 16 takımın katılımıyla iki grup halinde gerçekleştirilen turnuva yaklaşık 70 gün sürdü. Turnuvada ayrıca en başarılı oyuncu, gol kralı, en centilmen oyuncu gibi kategorilerde de başarı belgeleri verildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi