Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Diş Protez Teknolojileri Öğrencilerine Girişimcilik Sertifika Programı düzenlendi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.01.2018

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojileri öğrencilerine “Girişimcilik Sertifika Programı’’ düzenlendi.

ÇÜ Abdi Sütçü Sağlık Hizmetleri MYO’nda düzenlenen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, MYO Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan, ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Güzel katıldı.

TÜBİTAK Tarafından Desteklendi.

1601-Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında açılan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen  projeyle Çukurova Üniversitesi’nde girişimcilik ve yenilikçilik algısının yerleşmesiyle başarılı iş fikirlerinin erken dönemlerde hayata geçirilmesinin amaçlandığı bildirildi.

Eğitimlerini Tamamlayan Öğrenciler Sertifikalarını Aldı.

Diş Protez Teknolojileri Programı birinci sınıfından 40 öğrenci ve ikinci sınıflardan 14 öğrenci iki ayrı eğitim programına katıldı. Program bitiminde başarılı öğrenciler sertifika almaya hak kazandı. Diş Protez Teknolojileri Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Elif Figen Koçak ve sertifika almaya hak kazanan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende MYO Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan tarafından Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve Prof. Dr. Emin Güzel’e teşekkür belgesi verildi.

Daha sonra eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ve eğitmenler tarafından da başarı belgeleri takdim edildi. Etkinlik anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi