Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Temurçin ve Alırvacı’yı Ağırladı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

28.12.2016

Ümit Temurçin İle Madalyonun Diğer Yüzü…

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü konusunda uzman isimleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.

Tekstil ve moda sektöründe öncü isimleri öğrencilerle buluşturan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu moda yönetiminden, sosyal medyaya, kreatif görsel sunum direktörlüğünden, moda eğitmenliği gibi birçok uzmanlığı olan Ümit Temurçin ve Adana Lookbook Designers Store’un sahibi Sinem Alıravcı’yı öğrencilerle bir araya getirdi.

“Madalyonun Diğer Yüzü.”

“Madalyonun Diğer Yüzü” başlıklı seminere Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Engin Alpat, Öğr. Gör. Dr. Özlem Uslu, Öğr. Gör. Hande Akçaoğlu, Arş. Gör. Fazilet Aşama ve Tekstil ve Moda Tasarımı bölüm öğrencileri katıldı.

5. Portakal Çiçeği Karnavalı İle İlgili Bilgi Paylaşımında Bulundular.

Ümit Temurçin ve Sinem Alıravcı, tekstil ve moda sektörü ile ilgili tecrübe ve bilgilerini aktardı. Sektörün genel durumunu öğrencilere anlatan konuşmacılar, 2017 yılında gerçekleşecek olan 5. Portakal Çiçeği Karnavalı ve Kostüm Tasarım Yarışması ile ilgili önemli ipuçları verdiler.

Akademisyenlerin ve öğrencilerin tekstil, moda ve karnaval hakkındaki sorularını da cevaplayan Ümit Temurçin ve Sinem Alıravcı’ya seminerin sonunda Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Havva Halaçeli Metlioğlu teşekkür belgesi takdim etti. Seminer anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi