Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Üniversite Hastaneleri Raporu Sağlık Bakanlığı’na sunuldu

 

 

iletisim1

11.03.2013

Adana (ÇÜHM) -

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneğinin üyesi olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Kibar, Derneğin yönetim kuruluna ve Üniversite Hastaneleri ve Çözüm önerileri raporuna ilişkin yapılan görüşmelere katıldı.


Başkanlığını İstanbul Üniversitesi RektörüProf. Dr. Yunus SÖYLET’in yaptığı Üniversite Hastaneleri Birliği Derneğinin, Ege Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlerinden oluşan dernek yönetim kurulu ve üyeleri Çalışma Sosyal Güvenlik, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanları ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanıyla görüştü.

Dokuz Üniversitenin Rektörlerinden oluşan Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ile yapılan görüşmeler sonunda Üniversite Hastaneleri Birliği’nin hazırladığı “Üniversite Hastaneleri sorunları ve çözüm önerileri Raporu”nu Sağlık Bakanlığına iletti.

iletisim1

iletisim1

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi