Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu Yenilenerek Hizmete Açıldı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.01.2016

Öğrencilerin spor aktivitelerini daha elverişli yapabilmesi için Çukurova Üniversitesi, kapalı yüzme havuzu baştan aşağıya yenilendi. ÇÜ Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu yeniden hizmete girdi.

Öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin yararlandığı yüzme havuzunun yeniden hizmete açılması töreni Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın da katılımı ile gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Tuncay Özgünen ile birlikte kapalı yüzme havuzunu gezen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve engelli bireylerin de rahatlıkla kullanımına imkân tanıyan yarı olimpik yüzme havuzunu günümüz şartlarına uygun modern donanımlarla yenileyerek hizmete sunduklarını söyledi.

Modern ve Teknolojik Altyapısı ile Bölgedeki Sayılı Tesislerden Biri.

Yer kaplamalarından, engelli asansör yapımına kadar birçok teknolojik ve özel malzemelerle yenilenen Çukurova Üniversitesi Özdemir Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu, modern yapısı ve teknik donanımları ile bölgedeki sayılı tesislerden biri durumuna geldi.

Geniş kapsamlı onarıma giren yüzme havuzu, doğal gaz ısıtma/soğutma sistemlerine kadar birçok fiziki alanlarının yeniden restore edilmesinin ardından hizmete açıldı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi