Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ’de Hayrettin Show…
Şovmen Hayrettin Çukurova Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

09.12.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Faaliyetleri Birimi ve Sinerji Kulübü, ünlü Şovmen Hayrettin’i öğrencilerle buluşturdu. 8 yıl önce geldiği Çukurova Üniversitesi’nde sadece üç kişi için şovunu sergileyen Hayrettin, bugün yaptığı şovla bin kişiyi aşkın öğrenciye keyifli dakikalar yaşattı…

Ünlü Şovmen Hayrettin ÇÜ Öğrenci Faaliyetleri Birimi ve Sinerji Kulübü’nün davetlisi olarak geldiği Çukurova Üniversitesi’nde, olağanüstü sahne performansıyla vize sınavları sonrası öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırdı.

Mithat Özsan Amfisi’nde sahneye çıkan Hayrettin, öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

“8 Yıl Önce Üç Kişi İçin Program Yapmıştım…”

Sekiz yıl önce yine Çukurova Üniversitesi’ne geldiğini ve o gün yalnızca üç kişiye şov yaptığını dile getiren Ünlü Şovmen, bugün bin kişiyi aşkın bir izleyiciye hitap etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

1 saati aşkın süre sahnede kalan Hayrettin, yaptığı esprilerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

“Sinerji Kulübü İçin Hiçbir Şey İmkânsız Değildir…”

Organizasyonla ilgili açıklama yapan ÇÜ Sinerji Kulübü Başkanı Mehmet Çelikcan, Sinerji Kulübü için hiçbir şeyin imkânsız olmadığını dile getirerek, “Öğrenci arkadaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen ve katılımlarıyla bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. “dedi

Organizasyon, ÇÜ Öğrenci Faaliyetleri Birimi Sorumlusu Songül Yoltay tarafından Ünlü Şovmen Hayrettin’e teşekkür hediyesi takdimiyle sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi