Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Gazeteci Abbas Güçlü Öğrenci ve Akademisyenlerle Buluştu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

31.05.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanlığı ile Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Balcalı Hastanesi Hipokrat Konferans Salonu’nda Hemşirelik Haftası dolaysısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlikler kapsamında Milliyet Gazetesi yazarı Uğur Abbas Güçlü de öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Gazeteci Güçlü, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı da makamında ziyaret etti.

Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Evşen Nazik’in daveti ile Çukurova Üniversitesi’ne gelen Milliyet Gazetesi yazarı Abbas Güçlü öğrenci ve akademisyenlerle buluştu. Yoğun programı dolayısıyla Hemşirelik Haftasında Çukurova Üniversitesi’ne gelemediğini bildiren Güçlü, hemşirelik öğrencilerinin eğitimde yaşadığı sorunlar ve sağlık çalışanlarının yaşadığı güçlüklerle ilgili sunum yaptı. Öğrencilerle bu mesleği isteyerek seçme durumlarını değerlendiren Güçlü, Sağlık Bakanlığı tarafından yakın dönemde yapılacak atamaları da öğrencilerle konuştu.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Güçlü’ye söyleşi sonunda SBF Dekanı Prof. Dr. Sait Polat tarafından plaket takdim edildi.

Gazeteci Abbas Güçlü ayrıca Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı da makamında ziyaret etti.

 

Etkinlikler Kapsamında Farklı İsimler Öğrencilerle Söyleşi Yaptı.

Hemşirelik haftası etkinlikleri kapsamında ayrıca Yönetici Hemşireler Derneği Başkanı Prof. Dr. Ülkü Baykal, Hemşirelik Eğitimi Derneği Başkanı Prof. Dr. Hülya Okumuş, Hemşirelikte Liderlik Derneği Başkanı Doç. Dr. Elif Gürsoy ve profesyonel koç ve eğitmen Sinem Ük Çapa’da hemşirelik bölümü öğrencileriyle söyleşiler gerçekleştirdi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi