Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“Çukurova Hukukla Hukuk Seminerleri” Devam Ediyor

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.04.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ve Adana Barosu işbirliğiyle, “Çukurova Hukukla Hukuk Seminerleri” düzenlendi. Seminerde, Borçlar Kanunu masaya yatırıldı.

Seyhan Otel’de gerçekleştirilen seminer, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ziya Yalaz’ın, programı takdim ve konuşmacıların özgeçmişlerini sunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Loğoğlu, bu semineri düzenlemelerindeki amaçlarının, 1 Temmuz 2012’de yürürlüğe giren Borçlar Kanunu hakkında detaylı bilgi vermek olduğunu söyledi.

Daha sonra ise, Adana Barosu Genel Sekreteri Avukat Veli Küçük’ün moderatörlüğünü yaptığı seminere geçildi. “Çukurova Hukukla Hukuk Seminerleri” çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Karlı “Borçlar Kanunu’nda Kefalet”, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Tolunay Ozanemre Yayla da “Türk Borçlar Kanunu’nda Borçların İfasına ve İfa Engellerine İlişkin Değişiklik ve Yenilikler” konularında avukatları bilgilendirdi.

Semineri, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çeker, öğretim üyeleri ile çok sayıda avukat da izledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi