Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“Yazılım ve Teknoloji Zirvesi’17” Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Yapıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

27.12.2017

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Çukurova Öğrenci Kulübü tarafından üç yıldır başarıyla düzenlenen etkinliklere bu yıl bir yenisi daha eklendi.

IEEE Çukurova tarafından düzenlenen Yazılım ve Teknoloji Zirvesi, Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. Çukurova Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencilerine hitap eden, halka açık, ücretsiz yapılan zirvede toplamda 12 oturum yer aldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği zirvenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi İlker Ayrık üstlendi.

Sektörün Önde Gelen İsimleriyle Öğrenciler Bir Araya Geldi.

Yazılım ve bilişim sektöründe öncü firma ve kamu kuruluşlarını, girişimcileri ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getiren bu organizasyon, öğrencilerin giderek daha da büyüyen yazılım ve teknoloji sektörleri hakkında bilgi edinmelerini, yazılım ve teknoloji ile ilgili teknik çalışma ve araştırma çalıştırmaları için zemin oluşturmasını sağlayarak, öğrencilerde kariyer bilincinin gelişmesine katkı sağlıyor.

Yazılım ve Teknoloji Zirvesi’17 kapsamında, firma temsilcileri ve sektörün önemli isimleri tarafından verilen seminerlerde katılımcılar, yazılım dünyasında önemli yerlere sahip programlama dilleri, mobil uygulama, oyun programcılığı, sosyal medya, sanal pazarlama, girişimcilik, bilişim güvenliği gibi pek çok sektör hakkında bilgi edinme şansı buldular.
Odak noktasında öğrencilerin yer aldığı etkinlikte, öğrenciler fuaye alanını aktif olarak kullanarak katılımcı firmalarla birebir görüşme imkanı yakalarken, seminer ve workshop aralarında fuaye alanına kurulan çeşitli platformlarla eğlenme ve dinlenme şansı da buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi