Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Öğrencileri Kastamonu Entegre Adana Fabrikası’nı Gezdi.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

26.04.2018

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), sanayi-üniversite işbirliğine her alanda örnek olmaya devam ediyor. ÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme ve İktisat Bölümü öğrencileri Kastamonu Entegre Adana Fabrikası’nı ziyaret etti.

ÇÜ İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın öncülüğünde Prof. Dr. Kemal Can Kılıç ve Doç. Dr. Mehmet Turan ile 200 civarında öğrenci grubu ‘İşletme Fonksiyonlarına Giriş’ dersini canlı gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Yalçın: “Öğrencilerimiz İş Dünyasında Bir Adım Önde Başladılar.”

Akademisyenleriyle öğrenciler entegre tesislerde üretim aşamaları ve fonksiyonel yapıyı yerinde gözlemlerken, Prof. Dr. Azmi Yalçın tesisi ziyaret etme fırsatı bulan öğrencilerinin iş dünyasında bir adım önde başladıklarını ifade etti. Prof. Dr. Yalçın, “İİBF 1.sınıf öğrencilerimizle beraber sektöründe lider firma olan Kastamonu Entegre Adana Fabrikasını gezdik. Başta direktörümüz Ergin Turan olmak üzere, birim müdürlerimiz ve aynı zamanda öğrencilerimiz Özgür Budak, Emre Saygan, Süleyman Emre Yılmaz, Yunus Yalçın ve Alper Can Akın’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Kastamonu Entegre Adana Fabrikası Tutkal İşletme Müdürü Süleyman Emre Yılmaz da yaptığı konuşmada kısaca kendisinden ve tesisten söz etti.

Öğle yemeğinin ardından şirket tanıtım sunumunu izleyen Çukurova Üniversiteli öğrenciler 30’ar kişilik 6 grup halinde Vardiya Amirleri Ali Doğan ve Burak Eminoğlu eşliğinde araçla tesisi gezip, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesisten ayrıldılar.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi