Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Tekstil Tasarım Bölümü Öğrencileri Antep’e Çıkarma Yaptı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.12.2014

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından organize edilen “Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep” etkinliği kapsamında Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri Gaziantep’teydi.

Teknoloji, girişimcilik ve iş dünyasına dair küresel ve ülkesel boyutta adından söz ettiren konukların katıldığı etkinliğe ayrıca Gaziantep ve çevre illerdeki üniversitelerden Ar-Ge ve İnovasyona dayalı projelerle katılımlar gerçekleşti. Çukurova Üniversitesi’ni temsilen Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri bu etkinlikte yer aldı.

 

Öğrenciler Kendilerine Ait Tasarımları Sergiledi

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri kendilerine ait tasarımların bir kısmını bu etkinlikte sergiledi. Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep etkinliğine katılan Çukurova Üniversiteli öğrenciler, katıldıkları etkinlikle inovasyon hakkında daha geniş bilgiye sahip olduklarını söyledi.

Bazı Markalar Öğrencilere Staj İmkânı Sağladı

Ankara’dan sonra ihracatın en fazla yapıldığı yer olması nedeniyle etkinliğin Gaziantep’te yapıldığı açıklanırken, yatırımcılar ve bazı markalar tarafından öğrencilere staj imkânı sağlandı. Etkinliğin diğer günlerinde Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Tasarım Bölümü öğrencileri sektörün önde gelen isimleri ile buluşarak fikir alışverişinde bulunma imkânı elde etti. Öğrenciler, gelecek yıllarda yapılacak inovasyon etkinliğinin Adana’da yapılması temennisinde bulundu.

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi