Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Genç İnşaat Mühendisleri Baret Taktı

 

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.06.2015

Çukurova Üniversitesi’nden bu yıl mezun olan inşaat mühendislerinin mesleğe ilk adım atışı törenle kutladı.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende genç inşaat mühendislerine mesleklerinin simgesi olan baret hediye edildi, İMO rozeti takıldı. Mesleğe ilk adımlarını atan genç inşaat mühendislerinin, İMO Adana Şube Yönetim Kurulu üyeleri, şube üyeleri ve Çukurova Üniversitesi öğretim üyeleriyle bir araya geldiği mezuniyet kutlamasında kadın inşaat mühendislerinin sayısında geçmiş yıllara oranla artış olduğu gözlendi.

 

 
sunum2  sunum2  

 


Toplantının açılış konuşmasını yapan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, eğitim gördüğü üniversitenin yeni mezun inşaat mühendisleriyle İMO’da buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç mühendislerin mesleklerini sürdürürken odalarına da sahip çıkacağına ve çalışmalara katkı vereceğine inandığını dile getiren Biçer, “İMO, siz gençlerle daha da güçlenecek” dedi.

Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay ise mezun olan genç mühendisleri kutladı. İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak bundan sonra da her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirten Prof. Dr. Çağatay, gençlerin inşaat mühendisliğinin çeşitli alanlarında çalışmalarını sürdürürken karşılaştıkları her türlü sorunda bölümlerine rahatlıkla başvurabileceklerini söyledi.

  
sunum2 sunum2

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi