Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde Çifte Heyecan Yaşandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.06.2015

Çukurova Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı devam ediyor. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında farklı fakülte ve yüksekokullarda mezuniyet heyecanı yaşanırken Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde farklı bir heyecan daha var. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nden iki birinci çıkarken, Fakülte birincilerinin İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden olması bölümde çifte heyecan yaşanmasına neden oldu...

 

 

Fakülte Birincileri ve İkincisi Aynı Bölümden

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Jülide Yüzbaşı ve Mesut Arslan birinciliği paylaşırken Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.
Fakülteyi ikinci sırada bitiren öğrenci de yine aynı bölümden Deniz Çakmak oldu. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay birinci ve ikinci olan üç mezun için tören düzenleyerek başarı belgelerini verdi.

Törende konuşan Prof. Dr. İsmail Hakkı Çağatay geçen yıl da Fakülte birincisinin kendi bölümlerinden olduğunu hatırlatarak, bu yıl da bölümlerinden iki öğrencinin birinci olmasının kendisi ve bölümü adına çok sevindirici olduğunu söyledi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi