Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Genç İnşaat Mühendisleri Mesleğe İlk Adımını Attı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.06.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan mühendisler için, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi tarafından tören düzenlendi. Törende genç inşaat mühendislerine İMO rozeti takılmasının ardından, mesleklerinin simgesi olan “baret” hediye edildi.

Yeni mezun inşaat mühendislerinin mesleğe ilk adım atışını nedeniyle İMO Adana Şube Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, oda üyeleri, ÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Laman, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İ Halil Gerek ile çok sayıda davetli katıldı.

Mezun olan genç mühendisler adına konuşan Ozan Işıkcevahir, bu önemli günlerini tecrübeli meslektaşları ve hocalarıyla birlikte kutlamaktan ötürü mutluluk duyduklarını söyledi. Mesleğe yeni başlayacak olmanın heyecanı içinde olduklarını dile getiren Işıkcevahir, öğrenimleri boyunca İMO’nun verdiği desteğe teşekkür ederek, iş hayatına atıldıklarında inşaat mühendisliği mesleğinin öneminin bilincinde olarak, bilgilerinin yenilenmesine ve etik değerlere önem vereceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından İnşaat Mühendisliği Yemini eden gençlere rozetleri takıldı ve baret hediye edildi. Toplantı verilen bir kokteyle sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi