Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi’nde Her Ay İki Oturumda İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri Veriliyor

 

 

Adana (ÇÜHM) -

26.02.2018

Kısa adı ÇİSAM olan Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü, Çukurova Üniversitesi personeline 15 günde bir “İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri” düzenliyor.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar gözetiminde kurulan Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde, Çukurova Üniversitesi öğretim üyeleri ve iş güvenliği uzmanları tarafından her ay iki farklı oturumda Akif Kansu Toplantı Salonunda “İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri” gerçekleştirildi.

Çalışanlara, Öğrencilere ve Halka Açık İSG Eğitim Semineri

ÇİSAM Müdürü Prof. Dr. Ferdi Tanır Üniversite çalışanları başta olmak üzere öğrencilere ve halka açık olan İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) seminerlerinin ilkinin 11 Ocak 2018’de Prof. Dr. Ahmet Mahmut Kılıç tarafından verilen “Ofis-Masa Başı Çalışmalarında İSG Uygulamaları” semineri ile başladığını ifade etti.

13 Farklı Konuda 18 Kez Seminer Verecek.

Ocak ayında ikinci seminerin ise Yrd. Doç. Dr. İnan Harbiyeli tarafından “Mesleki Göz Sağlığı ve Korunma” konusunda sunulduğunu belirten Merkez Müdür Prof. Dr. Tanır, Haziran-Ağustos dönemi dışında 2018 yılı boyunca seminerlerin sürekli olarak yapılacağını, konusunda uzman 10 öğretim üyesi ve bir iş güvenliği uzmanının, 13 farklı konuda 18 kez seminer vereceğini söyledi.

Tüm çalışanların katılımını beklediklerini ifade eden Prof. Dr. Tanır seminerlerin hazırlayanı, yeri, tarihi, konusu ile ilgili ayın başında gerek afişler, gerek Üniversite web sayfasındaki etkinlikler bölümünden ilan edeceklerini söyledi. Prof. Dr. Tanır, 8 Mart tarihinde Hukuk Fakültesi İş Hukuku Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki Okur tarafından Çalışma Hayatı ve Kadın, 22 Mart tarihinde ise Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İnan Harbiyeli tarafından Mesleki “Göz Sağlığı ve Korunma” konulu eğitimlerin verileceğini açıkladı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi