Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Türkiye şampiyonu!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

31.05.2013

Çukurova Üniversitesi Kadın Basketbol takımı, 10. Koç Fest Spor Oyunları’nda namağlup şampiyon oldu.

Final müsabakaları Adana’da yapılan Koç Fest spor oyunlarında Çukurova Üniversitesi Kadın Basketbol takımı oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu. Oyunlarda B Grubu’nda mücadele eden Çukurova Üniversitesi Kadın Basketbol takımı, Çankaya Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi ile oynadığı müsabakaları kazanarak yarı finale kaldı. Yarı finalde Aydın Üniversitesi’ni finalde de Çankaya Üniversitesi’ni mağlup eden temsilcimiz, 10.’su düzenlenen bu organizasyonda ikinci kez şampiyonluğa ulaştı.

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı, Lütfullah Aksungur Spor Salonu ve Adana Menderes Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda kadınlar kategorisinde en skorer oyuncu Çukurova Üniversitesi’nden Aysun Keskin oldu. Keskin’e kadınlar basketbol kategorisinde “En Skorer Oyuncu Ödülü” nü Türkiye Üniversite Spor Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Emre Erol takdim etti.

Ç.Ü. Kadın Basketbol Takımı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı Ziyaret Etti.

10. Koç Fest spor oyunlarında kadın basketbol kategorisinde Çukurova Üniversitesi’ne birincilik kupasını getiren kadın basketbolcular Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti. Ç.Ü. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, Müdür Yardımcısı Okt. Ercan Yeldan ve antrenör Öğr. Gör. Cengiz Şen de şampiyon basketbolculara ziyarette eşlik etti. Rektörlük senato odasında yapılan görüşme sırasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi