Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Sinerji Kulübü Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

07.03.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel "Kadının Ayak İzleri" adlı etkinlik düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak D'li Cümleler kitabı yazarı Deray Yurdakul, Gazeteci Pelin Öker, İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Kulübü Başkanı Ayça Katlav katıldı.

 

 

"Kendi Mucizenizi Yaratın" başlıklı sunumuyla kadın ve erkeğin farklı olduğunu ifade eden Deray Yurdakul, hayallerinizden vazgeçmeyin diyerek, kitap yazmasının kendisi için bir hayal olduğunu ancak bugün "D'li Cümleler" kitabının ses getirmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 

 

 

Uzun yıllardır medya sektörünün içinde olan Pelin Öker ise, "Medyaya Yansıyan Kadın" başlıklı sunumunda kadın cinayetlerinin giderek arttığını, kadına karşı şiddetin yalnızca fiziksel olmadığını dile getirdi.

 

Ayça Katlav da, "İş Dünyasında ve Siyasette Kadın" başlıklı sunumunda, Türkiye'de hem iş dünyasında hem de siyasette kadın modelinin dünya ülkeleri sıralamasında çok gerilerde kaldığını ifade etti.

Katılımcılara Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.

Program sonunda konuşmacılara teşekkür plaketi verilirken, ÇÜ Sinerji Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelikcan, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi