Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Merkezi Kafeteryası Baştan Aşağı Yenilendi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

30.03.2015

Dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer alan Çukurova Üniversitesi eğitim öğretimin sağlıklı ilerlemesinin yanı sıra fiziki şartların daha elverişli olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Merkezi Kafeteryayı baştan aşağı yenileterek, yeni çehresiyle hizmete sundu.

 

40 Yılda İlk Kez Bu Kapsamda Yenilik Yapıldı

40 yılı aşan geçmişiyle Türkiye’nin köklü üniversiteleri arasında yer alan Çukurova Üniversitesi, dünyanın sayılı kampüs alanlarından birine sahip. Çukurova Üniversitesi’nin bilimsel başarıların temelinde, yaşanılan mekânların çalışanlarına ve öğrencilerine sunduğu kolaylaştırıcı imkânlar önemli rol oynuyor.

Bu bilinç ile hareket eden Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü yerleşkenin mekânsal niteliğini artırmayı önemserken önemli çalışmalara da imza atıyor. Öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin yararlandığı Merkezi Kafeterya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın talimatıyla baştan aşağı yenilenerek tekrar hizmete sunuldu.

Fiziksel alanları her bakımdan günümüz koşullarına uygun hale getirmek isteyen Çukurova Üniversitesi Yönetimi, baştan aşağı restore edilen Merkezi Kafeterya’yı öğrencilerin, akademisyenlerin ve idari personelin daha elverişli kullanmasına imkân tanıyacak hale getirdi.

 
 

Kafeterya Günümüz Koşullarına Göre Restore Edildi

Geniş kapsamlı onarıma giren Merkezi Kafeterya, yapılan etüt çalışmalarla öncelikler belirlenerek baştan aşağı değişimi sağlandı. Çatı kaplamalarından, ısıtma soğutma sistemlerine varıncaya kadar birçok fiziki alanlarının yeniden restore edilerek günümüz koşullarına uygun hale getirilen Merkezi Kafeterya’nın yemeklerin hazırlandığı, malzemelerin saklandığı depolara varıncaya kadar tüm sistem ve ekipmanları yenilendi.

Engelli Akademisyen, Öğrenci ve Personel de Unutulmadı

Yer kaplamalarından engelli asansör yapımına kadar teknolojik ve özel malzemelerle yenilenen Merkezi Kafeterya modern yapısı ve teknik donanımları ile hizmete girdi. Engelli öğrenci, akademisyen ve idari personel için düzenlemelerin de yapıldığı Çukurova Üniversitesi Merkezi Kafeteryası yenilenen yüzüyle kullanıcılarından tam not aldı.

 
 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi