Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Kurumsal İletişim Gazetesi KampüsHaber 1. Yılını kutladı!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

05.05.2014

Çukurova Üniversitesi’nin en önemli kurumsal iletişim araçlarından biri olan KampüsHaber Gazetesi yayın hayatının birinci yılını coşkuyla kutladı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan kutlamaya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Bozdemir, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Mete, Adana Seyhan ÇEP Ticaret Meslek Lisesi (İletişim Lisesi) Müdürü Uğur Özen, öğretmenler ve öğrencilerinin yanı sıra KampüsHaber çalışanları, İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı - Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. Ergün Yolcu ve İletişim Fakültesi personeli katıldı.

Doç. Dr. Ergeç:”Bilim Haberciliğini Önemsiyoruz.”

Kutlama törenin açılış konuşmasını KampüsHaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nüket Elpeze Ergeç yaptı. Konuşmasında Çukurova Üniversitesi’nin iç ve dış paydaşları arasındaki iletişimi sağlayan araçlardan biri olan KampüsHaber Gazetesi’nin sadece kurum haberleri ile ilgili olmayıp, geniş bir perspektif sunduğunu belirten Doç. Dr. Ergeç, gazetenin genel çalışmalar ve faaliyetler dışında bilim haberciliğine de yönelmekte olduğunu söyledi.

KampüsHaber’in yayınlanmasında emeği geçen başta İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Anabilim dalı öğretim üyeleri olmak üzere, desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sunan Doç. Dr. Ergeç, “Bugün burada bize destek olan tüm öğretim üyelerimize, iletişim fakültesi personeli ve öğrencilerine, Adana İletişim Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ise, “Üniversitemizin marka kimliğini güçlendiren KampüsHaber önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Birinci yılını büyük bir başarı ile tamamlayan KampüsHaber’in bundan sonra çok daha zengin içeriklerle yayınlanacağına inanırken, bunun için gerekli ortamların yaratılmasına devam edeceğimizi belirtmek isterim.” dedi. 

 

“Üniversitelerde Kurumsal Kimlik ve Gazetecilik”

Konuşmaların ardından İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanı - Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Ergün Yolcu, “Üniversitelerde Kurumsal Kimlik ve Gazetecilik” başlık bir konferans verdi. Konferansın ardından düzenlenen kokteyl ile program sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi