Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“Kan Ver Can Ver…”

 

 

Adana (ÇÜHM) -

23.10.2014

Kan bağışı bilincine dikkat çekmek amacıyla birçok çalışma ve kampanya yapan Türk Kızılay’ı Çukurova Üniversitesi’nde 1 hafta boyunca kan toplayacak. Çukurova Üniversitesi ile işbirliği yapan Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetimi, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.  

Kızılay Tırı 3 Kasım’da Çukurova Üniversitesinde

Ziyarette Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile 3 Kasım’da 1 hafta süreyle kan toplama aracı ile gerçekleştirilecek etkinliğin detayı görüşüldü. Sonbahar Kan Kampanyası konusunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’la fikir alışverişinde bulunan Kızılay yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve personelden kan bağışında bulunmaları için çağrı yaptı.

Saygılı “Kan Bağışı Bilinci Gelişmeli”

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışı bilincinin gelişmesi için çalışmalarının sürdüğünü hatırlatarak, Üniversitede Sonbahar Kan Toplama Kampanyası kapsamında seminerler de düzenleyeceklerini söyledi. Kızılay ile Çukurova Üniversitesi’nin yıllardır işbirliği içerisinde olduğunu belirten Saygılı, Kasım ayı başında kan toplama aracının Üniversite içerisinde faaliyette olacağını duyurdu.

Rektör Prof. Dr. Kibar Kızılay Üyesi Oldu

Ziyarette ayrıca Kızılay üyesi olan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından plaket takdim edildi. Ziyaret çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi