Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Karnavala 1,5 Adana Damgası

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.04.2015

Nisan'da Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı 1,5 Adana isimli elektromobil araç ilgi odağıydı

Dikkat Çektiler

Geçen yıl yapılan TUBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları'na Çukurova Üniversitesi, ilk kez 1.5 Adana ekibi ile katılmıştı. Yapılan yarışları 11. sırada tamamlayan 1.5 Adana ekibi Çukurova Üniversitesi'nin övünç kaynağı olmuştu. Bu yıl da yarışlara, dereceye girebilmek amacıyla yeni bir araç tasarımı ile hazırlanan 1,5 Adana ekibi zaman zaman yaptıkları renkli araç tanıtımları ile dikkatleri üzerlerine çekiyor.

 
 

Dereceyi Hedefliyorlar

Son olarak Nisan'da Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda tanıtıma sunulan 1,5 Adana, karnaval coşkusunda renkli bir görüntü oluşturdu. Karnavala katılanların dikkatini çeken 1,5 Adana elektromobil aracı kortej yürüyüşünde de yerini aldı.

Bu yıl yapılacak yarışlara yeni bir araç tasarımı ile katılacak olan Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu 1,5 Adana ekibi gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ederek, bu yıl ki yarışlarda dereceyi hedeflediklerini belirttiler.

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi