Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Bahçesinde Konser Eşliğinde Kermes düzenledi.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

23.03.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’yi, Adana’yı ve Çukurova Üniversitesi’ni farklı platformlarda başarıları ile tanıtan ÇÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri farklı etkinlere ev sahipliği yaptı. Konservatuvarda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için Okul Aile Birliği kermes düzenlerken, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 8. Sınıf öğrencileri ise Adana’ya gelerek dostluk konseri verdi.  

Devlet Konservatuvarı bahçesinde Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Toğroul Ganioğlu’nun yanı sıra akademisyenler öğretim görevlileri ve aileler katıldı.

Aileler Evde Yaptıkları Ürünleri İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Sattı.

Okul Aile Birliği Dernek Başkanı İlknur Bıyıklı’nın açılış konuşmasıyla başlayan kermeste yapılan ürünler satışa sunuldu. Dernek Başkanı Bıyıklı, ÇÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin başarıları ile Türkiye’yi Adana’yı ve Çukurova Üniversitesi’ni her alanda temsil ettiklerini hatırlatarak konservatuvarda maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Aileler kermeste evde yaptıkları ürünleri satarken öğrenciler ise kermese gelen konuklara mini bir konser verdi.  

Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çukurova Üniversitesi’ndeydi.

Öte yandan Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı öğrencileri ve eğitmenleri Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın konuğu oldu.  8. sınıf Piyano Anasanat Dalı öğrenci ve eğitmenlerinden oluşan bir ekip Çukurova Üniversitesi’ni ziyaret ederek ortak eğitimler gerçekleştirdi.

Akdeniz Üniversitesi Devlet konservatuvarı Öğr. Gör. Gökçe Göktepe ve Öğr. Gör. Samir Mirzoyev yönetimindeki öğrenciler Çukurova Üniversitesi Devlet konservatuvarı öğrencilerine bir de konser verdi.

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ulviyye Güler’in daveti üzerine Adana’ya gelen Antalya ekibinin ziyaretlerinin gelenekselleşeceği ve konservatuvarlar arasındaki dostluk konserlerinin devam edeceği bildirildi.    

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi