Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

4 – 6 Nisan 2014’te Yayınlanacak “Kripteks” İsimli Yarışma Programı’nın Konukları Çukurova Üniversitesi Öğrencileri…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

03.04.2014

Bilgisine, araştırmacı kişiliğine ve hızına güvenen üniversite öğrencilerini bir araya getiren TRT Okul’un yarışma programı Kripteks’in bu haftaki konuğu Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencileri oldu.

Çekimleri Çukurova Üniversitesi’nde yapılan Kripteks’in iki yarışmacısından biri olabilmek için öğrenciler tüm hünerlerini sergiledi. Büyük ödüle koşmak için geri sayımın başladığı Üniversitede kıyasıya rekabet heyecanı yaşandı. Üniversiteliler kıyasıya rekabette iki yarışmacıdan biri olabilmek için Kripteks elemelerini renkli ve iddialı performanslarla geride bıraktı. Kendisini finalde görmek isteyen öğrencilerin tatlı rekabetiyse eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Yönetmen Koltuğunda Hasan Yıldız’ın oturduğu renkli yapım, Adana’nın tarihi dokusu içerisinde heyecanlı bir yolculuğa çıkıyor. Peki bu yolculukta kazanan kim olacak? Kripteks elemelerini finalist olarak geride bırakan Hatice Hilal Akdumanlı mı yoksa Enver Olam mı büyük ödülün sahibi olacak?

İçerisinde şifrelerin gizli olduğu kutuların izini sürerek, Adana ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin konuk olduğu Kripteks isimli yarışma programı 4 Nisan Cuma saat 23:00’te ve 6 Nisan Pazar saat 11:15’te TRT OKUL’da izlenebilecek.

https://www.facebook.com/kripteksyarisma                           
https://twitter.com/kripteksyarisma
http://kripteksyarisma.com/

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi