Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Liderler Sırlarını, Liderleri Yetiştiren Çukurova Üniversitesi’nde Paylaştı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.04.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, konularında uzman ve lider olan, iş dünyasının tanınmış isimlerini, geleceğin liderlerini yetiştiren Çukurova Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya getirdi.

ÇÜ Mithat Özsan Amfisi’nde düzenlenen “Geleceğin Liderleri” adlı konferansa Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın ile çok sayıda akademisyenin yanı sıra, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan ÇÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu, bu konferansta öğrencilerin, iş dünyasının tanınmış liderlerinden, kendi branşlarında yükselmeye yönelik birçok ipucu bulabileceğini söyledi.

Konferansın moderatörlüğünü MTC Danışmanlık’tan Kıdemli Danışmanı Mehmet Özel yaparken, Sodexo Ceo’su Burçin Ressamoğlu, Pervetti Van Melle Ulusal Satış Direktörü Hüseyin Akdeniz, Arpaş Grup Ceo’su Fatih Kemanlı ve House of Human Danışmanlık Kurucu Ortağı Umut Ahmet Tarakçı da, birer konuşma yaparak kendi alanlarıyla ilgili öğrencilere bilgiler aktardı.

Geleceğin Liderleri adlı konferans, konuşmacıların sunumlarının ardından, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona ererken, konferansı gerçekleştiren liderlere teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi