Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Şampiyonlar, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı Ziyaret Etti

 

 

Adana (ÇÜHM) -

27.02.2014

‘Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda kızlarda birinci, erkeklerde üçüncü olan Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü (ÇÜSK) Masa Tenisi Spor Takımı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti.

ÇÜSK Başkanı Ercan Yeldan, ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Sunay Atakan ve Masa Tenisi Spor Takımı oyuncularını Senato Toplantı Salonu’nda kabul eden Rektör Prof. Dr. Kibar, güçlü rakiplere rağmen Türkiye Şampiyonu olarak Çukurova Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden her iki takımı kutladığını ifade etti. Prof. Dr. Mustafa Kibar, sporcuların yetiştirilmesinde emeği geçen eğitimcilere de teşekkür etti.

BESYO Öğretim Görevlisi Sunay Atakan ise, ÇÜSK Masa Tenisi Şubesi’nin, gençlerin sporu sevmesi ve spora yönlendirilmesi konusunda önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

ÇÜSK Masa Tenisi Takımlarının başarılarından da söz eden Sunay Atakan, “Bugüne kadar ‘6 Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu’, ‘4 Türkiye Kupası Şampiyonluğu’, ‘5 Türkiye Gençler Şampiyonluğu’, ‘5 Türkiye Yıldızlar Şampiyonluğu’, ‘7 Türkiye Minikler Şampiyonluğu’ bulunan ve uluslararası arenada birçok kez dereceler alan Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi Takımları ile ne kadar gurur duysak az.” dedi. Atakan, Çukurova Üniversitesi bünyesinde sporun gelişmesi için desteklerini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Masa Tenisi Şubesi olarak teşekkür etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi