Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi, Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımını Konuk Etti…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.06.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Masa Tenisi Takımı bu kez kazandığı kupalarla değil, ağırladığı misafirle dikkatleri üzerine çekti. Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımı Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda 12 gün kamp yaptı.

ÇÜ Beden Eğitimi Spor ve Meslek Yüksekokulu Masa Tenisi Takımı’yla birlikte kamp süresi geçiren Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımı, burada hem sporcularımızla idman yaptı, hem de Türkiye’nin en popüler antrenörlerinden biri olan Sunay Atakan’dan eğitim aldı.

 

Atakan: “Yurt Dışından Gelen Takımların Çukurova Üniversitesi’ni Tercih Etmeleri Gayet Doğal.”

ÇÜ BESYO öğretim görevlisi ve Masa Takımı Antrenörü Sunay Atakan yaptığı açıklamada Masa Tenisi branşında Türkiye’nin iyi takımlarından biri olduklarını söyledi. Atakan, bunun için de yurt dışından gelen takımların Çukurova Üniversitesi’ni tercih etmelerinin gayet doğal olduğunu belirtti.

Dahil: “Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Türkiye'nin En İyi İsimlerinden Oluşuyor.”

Kuveyt Milli Takım Antrenörü Dahil ise, Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi Takımının Türkiye'nin en iyi isimlerinden oluştuğunu belirterek, “Sunay Atakan gibi değerli bir antrenör koordinesiyle yetişmiş sporcularla, sporcularımızın aynı kamp programında buluşmasından gurur duyduk.” dedi.

 

 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi