Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Medyanın Aradığı Kişi Sen misin?

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.05.2015

“Kim Milyoner Olmak İster?” Programı Yapımcısı Mehmet Çam Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşarak, onlara geleceğe dair medyada iş bulmanın sırlarını anlattı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi (ÇÜİF) İletişim Bilimleri Bölümü, farklı alanlardaki kişileri getirmeye kesintisiz devam ediyor.

İletişim Seminerleri Dersi kapsamında düzenlenen seminere, “Kim Milyoner Olmak İster?” Program Yapımcısı Mehmet Çam konuk oldu.

 

Mehmet Çam, iletişim öğrencilerine gelecekte medyada iş bulmanın sırlarını anlattı. Bunun yanı sıra Network Yöntemleri gibi konulara değindi. Sık sık mesleki hayatında yaşadığı anıları dile getiren Mehmet Çam öğrencilerle keyifli bir sohbet geçirdi.

Mehmet Çam, ”Mezun olduktan sonra bizi ne bekliyor?”, ”Medyayı anlamak”, ”Network nedir? Nasıl kurulur? Nasıl yönetilir?”, ”Mezuniyet öncesi ve sonrası” gibi kavramlara değindi. Çam, bir medya çalışanının her konuda kendini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Yıllardır tv sektörünün içinde olan Çam, aynı zamanda sinema sektörüne olan tutkusunu da dile getirip, gelecekte bu sektöre girmek istediğini ifade etti.

Sunumu bittikten sonra ÇÜİF öğrencileri tarafından sorulan sorulara yanıt veren genç yapımcıya seminer sonrası teşekkür belgesi takdim edildi.

Seminer, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

 

   

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi