Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ’de “Uygulanmalı Temel Mikrobiyoloji Eğitimi” Kursu Düzenledi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

27.11.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından “Uygulanmalı Temel Mikrobiyoloji Eğitimi” kursu düzenledi.

Alanında uzman bilim insanları tarafından çeşitli konularda uygulamalı eğitim kursları vererek araştırıcıların laboratuvarlarla buluşmasını sağlayan Çukurova Üniversitesi Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, bu kurslara bir yenisini daha ekledi.

Farklı üniversite ve fakültelerden araştırıcıların ve akademisyenlerin katılımı ile Çukurova Üniversiteli bilim insanları uygulamalı temel mikrobiyoloji eğitimi verdi.

 

Kursta Teorik Eğitimlerin Yanı Sıra Uygulamalı Eğitim de Yer Aldı

Çukurova Üniversitesi Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nebahat Sarı’nın merkezi tanıtım sunumuyla başlayan kursta eğitimciler Prof. Dr. Zerrin Erginkaya,  Prof. Dr. Hatice Korkmaz Güvenmez, Prof. Dr. Yeşim Aysan, Doç Dr. Osman Gülnaz, Yrd. Doç. Dr. Fatmagün Aydın uzmanlık konularında katılımcılara teorik ve uygulamalı eğitimlerle araştırıcıları laboratuvarlarla buluşturdu.  

Kursa Katılanlara Sertifikaları Törenle Verildi

2 Gün süren eğitimin ardından sonuçların değerlendirilmesi ve yorumlanması Prof. Dr. Zerrin Erginkaya tarafından yapılırken katılımcılara birde sertifika verildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel’in katılımı ile gerçekleştirilen sertifika töreninde eğitmenlere teşekkür belgesi takdim edilirken, katılımcılara ise sertifikaları verildi. Kurs toplu çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi