Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Fekeli Lise Öğrencileri Çukurova Üniversitesindeydi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

18.03.2015

Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen “SODES’le Başaracağız Projesi” kapsamında, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan Fekeli lise öğrencileri Çukurova Üniversitesi’ni ziyaret etti. Üniversite kampüsünü gezen öğrenciler, derslere de misafir olup kısa süreli de olsa üniversiteli olmanın heyecanını yaşadı…

Feke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün SODES’le işbirliği yaparak gerçekleştirdiği 3. proje olan  “SODES’le Başaracağız” isimli ortaöğretim öğrencilerini yükseköğretime hazırlamaya yönelik proje kapsamında Feke Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Feke Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri Adana’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Nazan Koluman Üniversiteyi Tanıttı

İlk olarak Adana Valiliği’ni ziyaret eden 100 kişilik öğrenci ve öğretmen grubu daha sonra kent turu yaparak Çukurova Üniversitesi’ne geldi.

Çukurova Üniversitesi Feke Yüksekokulu Sekreteri Mustafa Çalkamış ve Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan Koluman, öğrencileri kampüs içerisinde gezdirerek üniversiteyi tanımalarını sağladı.

Liseli Öğrenciler ÇÜ’de Derslere Katıldı

Fekeli lise öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Nazan Koluman, öğrencilerle birlikte derslikleri de gezerek yükseköğrenim hakkında bilgi verdi. Öğrenciler kampüs gezisi kapsamında Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nde derslere de katılarak kampüs hayatını yakından inceledi. 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi