Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Mersinli Lise Öğrencileri Çukurova Üniversitesindeydi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.01.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nin Mersin’den ziyaretçileri vardı. Çukurova Üniversitesi ve Fen Edebiyat Fakültesi’ni yakından tanımak isteyen Mersin Yenişehir Anadolu Lisesi öğrencileri Fakülte Yönetimi tarafından ağırlandı.

Üniversite tercihi yapmaya hazırlanana Mersin Yenişehir Anadolu Lisesi öğrencileri Fen Edebiyat Fakültesi’nin imkân ve koşullarını yerinde görmek üzere Çukurova Üniversitesi’ne geldi. Fakülte yönetimi tarafından karşılanan lise öğrencileri ve öğretmenlerine konferans salonunda bölümleri tanıtan sunumlar yapıldı.

“Amaç Tercih Yapacak Öğrencilere Yol Göstermek.”

Fen Edebiyat Fakültesi’ni tanıtmak ve öğrencilere bilgi vermek amacıyla Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Canlı ile Fakülte Sekreteri Adem Söylemez'in de katıldığı tanıtım toplantısında, Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Dinçer, Kimya Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emel Yıldız, Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercüment Yerlikaya, Fizik Bölümü’nden Uzman Emrumiye Arlı, İstatistik Bölümü Arş. Gör. Fikriye Kurtoğlu, Arkeoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Nesibe Çakır lise öğrencilerine tek tek bölümleri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan akademisyenler, bu tür etkinliklerin hem Fakülte tanıtımı açısından önemli olduğuna değinerek, üniversite tercihleri yaparken öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları da ortadan kaldırdığını söyledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi