Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

1. Akademik Okul Çalıştayları Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Antalya’da Gerçekleştirildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.02.2017

Bilimsel çalışmalar gerçekleştirecek, genç araştırmacıların, farklı bakış açıları ile süreçte kullanacakları içerikleri tekrar etmelerinin yararlı olacağından yola çıkılarak Akademik Okul Çalıştaylarının 1. si Antalya’da düzenlendi.

Birinci Akademik Okul Çalıştaylarına 15 üniversiteden 3 lisans 20 yüksek lisans 20 doktora 3 Yrd. Doç. Dr. 2 Doç. Dr. Olmak üzere 47 kişi katıldı. Katılımcılara eğitimleri Çukurova Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi öğretim elemanları tarafından verildi.

ÇÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar Bölümü Düzenleme Kurulu Başkanı Araştırma Görevlisi Dr. Serkan Dinçer, Dr. Melis Yeşilpınar Uyar çalıştaylar hakkında bilgi verdi. Dr. Dinçer, çalıştaylarda konu tekrarına ek olarak genç araştırmacıların sorularını sorabilmelerine ayrıca çalıştayların farklı üniversitelerde görev yapan, öğrenim gören genç araştırmacıların birbirleri ile tanışmalarına, çalışma konularını tartışmalarına, çalışmalarında işbirliği yapmalarına olanak sağlayacağını belirtti.

Farklı Üniversitelerden 47 Araştırmacı Katıldı.

Akademik Okul Çalıştayları’nda eğitimleri hakkında da konuşan Dr. Dinçer, çalıştayda özellikle yüksek lisans/doktora programlarına yeni başlayan genç araştırmacılar ve doktora programında tez önerisi sunacak araştırmacılar için hazırlandığını ifade etti. Programlara farklı üniversitelerden 47 araştırmacının katıldığını söyleyen Dr. Dinçer,  katılımcılara ve öğretim görevlilerine katkılarından dolayı teşekkür ederek tüm katılımcılara birer belge verdi. Çalıştay toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi